קדירת עוף

קדירת עוף

בישלתי את מרק העוף הספרדי הנעים הזה כל יום, אז אם אני מחפש אותו, אני אתכסות.

חלבון בעציץ – תבשיל עוף ארוז הוא פשוט ואפשר להניח אותו על השולחן בתוך כ -20 דקות, ותוכלו לחמם אותו בסיר, כיריים או מיקרוגל. אפילו השתמשתי בפונקציית ההטלה בסיר המיידי שלי והכנתי את תבשיל העוף הלבבי הזה תוך כמה דקות עם 2 כפות שמן זית בלבד.

אם תרצו, תוכלו להשאיר את חזה העוף שלם או לחתוך אותם לשניים לפני שמניחים אותם בסיר האיטי. כשהעוף מבושל, שוברים אותו במזלג ומבשלים עד שהוא רך, בערך 15-20 דקות. אתה יכול לחתוך אותם או להשאיר אותם שלמים, אבל לחתוך אותם ולקצוץ אותם כשהם מבושלים. אם תרצה, ניתן להשאיר את חזה העוף שלם ומבושל עד שהוא רך או מבושל עד שהוא מוכן להכנס לסיר האיטי.

כדי להכין מתכון זה לתבשיל לימון, תחילה עליכם לחתוך את קוביות העוף בתערובת הקמח המתובלת.

לתוך מגש הנירוסטה של הסיר המיידי הוסף את מיץ הלימון, גרידת הלימון, השום, המלח, הפלפל ואבקת השום. מערבבים את העוף, תפוחי האדמה, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרוזיליה, הכוסברה, הטימין, בזיליקום, אורגנו, פלפל שחור ומלח בסיר איטי.

שים עוף וירקות בתבנית עם המרק ומתיר את התבנית ומוסיף את פתיתי האורגנו והפלפל האדום. מוסיפים למחבת את שמן הזית, המים, המלח, הפלפל, אבקת השום, הטימין, הבזיליקום והפלפל השחור. מניחים את העוף על הירקות, מוסיפים מעט עוף לתבניות ומבשלים עד להשחמה, בערך 10 – 15 דקות.

מביאים את התבנית לרתיחה, ואז מצמצמים ומבשלים עד שהעוף מבושל והירקות רכים, בערך 10-15 דקות. מוסיפים מעט קרם כבד כדי שיהיה סמיך ומביאים את התבשיל לרתיחה לפני שמפחיתים את האש. הביאו לרתיחה את המרק, המים, המלח, אבקת השום, האורגנו, התימין, הבזיליקום והפלפל ופתיתי השום ואז הרטיבו כ5-7 דקות, או עד שהירקות נגמרו וכל הפרגיות נגמרו, כבו ומבשלים עד שהירקות והעוף מבושלים ותפוחי האדמה רכים. מביאים לרתיחה את המים הרותחים ושמן הזית בסיר גדול על אש בינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה מטוגנים, מביאים לרתיחה ואז מצמצמים לכדי דוד.

אם יש לכם עוף במקפיא, תבשיל העוף הלבבי הזה הוא דרך נהדרת לצרוך מעט עוף ולהפוך את המרק לחביב יותר לאוכלי קשוחים. מתכון זה של ChickenStew הוא לבבי מספיק בכדי לספק את כולם בביתכם ולחמם אתכם ביום קר. הדבר הנהדר בתבשילי עוף הוא שמכינים אותם מראש ושומרים את השאריות לתבשיל עוף נוסף.

אם אתה רוצה לנסות עוד מתכוני סיר מיידי, הנה דייסה כאן, אם אתה אוהב שמנת כמוני, אתה תאהב את זה. אם אהבתם את תבשיל העוף הסיר המיידי הזה וחפרתם אותו, בטוח שתעשו זאת!

מוסיפים לסיר את העוף וחבורת מרכיבים פשוטים וחריפים, מכסים ומבשלים עד שהעוף נגמר. אם אתה רוצה לעשות את זה מעט קרמי יותר, אתה יכול להחליף חצי ממנו בחלב קוקוס בכמויות שוות.

בסיר איטי מערבבים את העוף, ציר העוף, חלב הקוקוס, השום, אבקת הבצל, המלח והפלפל. מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט אבקת קארי ושמן קוקוס) ומוסיפים למנה בסיר איטי.

תהליך הבישול והבישול בתנור הסתיים ברגע שתבשיל העוף הופך שחום ונוזל התבשיל מתבשל. העוף מבושל ומושחם כדי להוסיף טעם גדול יותר לתבשיל שלך וליצור טעם.

תבשיל העוף הזה הוא עניין של רגש טהור, כי הוא מלא בטעם והבשר רך להפליא, אז ארוחת ערב בריאה ובריאה עם ירקות וחלבון רזה.

כרטיס המתכון וההוראות שלהלן כוללים גם הוראות לבישול האיטי ולסיר המיידי, אז אם אתם אוהבים את התבשיל הזה כמוני, אל תשכחו לנסות אותו! אני אוהב שתבשיל העוף הזה קל להכנה על הכיריים, ואת ההוראות בהערה למטה. מרק עוף הוא הארוחה הטובה ביותר, בין אם מדובר בבטן – מרק אורז עוף מחמם או מרק עוף ואורז לבבי ולבבי. כמה מתכוני המרק האהובים עלי כוללים מרק עוף, מרק עוף ואורז ומרק אטריות עוף עמוס בהמון ירקות. להכנת תבשיל העוף הזה תוכלו להוציא את טעמו של בשר העוף על ידי הקפצתו בסיר עם מעט שמן זית, מלח ופלפל וקורט שום.

קדירת עוף
קדירת עוף צילום pixbay

פוסטים נוספים: