מארוחת שף תאילנדית בחצבה ב250 ש"ח, דרך חוויה אורגנית במשק אביגד ועד סיור וקטיף עצמי בחממה האורגנית בעין יהב. התיירות בערבה התיכונה חוזרת ואתם מוזמנים להשתתף בשלל הפעילויות.4-5.3.2021 | 11-12.3.2021.
מהחממה לצלחת – סופ”ש קולינרי בערבה
מוזמנים לחוויה ייחודית, לטעום את הירקות הנקטפים היישר מהחממה, אל הצלחת. תוכלו לטייל בשדות ובחממות, לקטוף, לבשל ולאכול מהירקות הטריים.
מעידן ועד פארן- בכל מושב תמצאו סדנאות, ארוחות שף , סיורים וקטיף. בנוסף, אתר קמפינג ייחודי לאירוע באגם ספיר.
*מספר הכרטיסים מוגבל .
* כל הפעילות מתקיימת באוויר הפתוח, בקפסולות של מקסימום משתתפים על פי הנחיות משרד הבריאות והתו הסגול.
* מספר הכרטיסים לסדנאות מוגבל בהתאם להנחיות התו הסגול
למציאת סיור מתאים מעידן ועד פארן כנסו לאתר המיזם בלחיצה על הכפתור כאן